Twerk Hocası
New member

Betmatik deneme bonusu alabilmeniz için üye olurken Deneme Bonusunu işaretleyin diyorlar. Deneme bonusu butonu bulunmuyor. Desteğe yazdığınız da ise bu IP numarası ile daha önce üye olunmuş bu yüzden deneme bonusu veremiyoruz diyorlar. Üye olmayın paranızı da vermezler. Dolandırılırsınız.
Daha deneme bonusunu vermeyen site size kazandığınız paranızı mı verecek
Görüsme:
Agent Musa görüsmeye katildi. | |
[08:14:08] | Musa: Değerli üyemiz, "Canlı Destek Hattımıza" hoş geldiniz. Ben müşteri temsilciniz Musa. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duymaktayım, nasıl yardımcı olabilirim? |
[08:14:16] | Üye: üye oldum ama 500 TL NAKİT ÇEVRİMSİZ DENEME BONUSU |
[08:14:19] | Üye: bonusu nasıl alabilirim ? |
[08:14:27] | Musa: Değerli üyemiz örnek resimdede görüleceği şekilde kayıt olduğunuz GSM numaranıza gelen onay kodunuzu girerek aktivasyon işlemini tamamlamalısınız Manuel aktivasyon sağlanamamaktadır Aktivasyon sonrası deneme bonusunuzu site üzerinden otamatik olarak alabilirsiniz Örnek resim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
|
[08:14:43] | Üye: sms aktivasyonunu tamamladım |
[08:14:49] | Üye: kontrol edebilirsiniz |
[08:15:14] | Musa: Efendim bu IP adresinden daha önce deneme bonusu kullanıldığı için ne yazık ki sizleri bu bonus fırsatından faydalandıramamaktayım. Deneme bonusunu siz kullanmamış olabilirsiniz, ancak site kuralları gereği bir IP adresinden yalnızca bir hesap deneme bonusundan yararlanabilmektedir. Bu durum, baz istasyonunun size tahsis ettiği IP adresinden ya da bağlı olduğunuz Wi-Fi üzerinden daha önce deneme bonusunun kullanılması nedeniyle gerçekleşmiş olabilir. Sizleri bu fırsattan yararlandıramadığım için üzgünüm. Ancak, [email protected] adresine itiraz veya talepte bulunabilirsiniz. Yetkili birim, başvurunuzu kontrol ederek size geri dönüş sağlayacaktır. |